100% natuurlijke en vegan voedingssupplementen van Goldea Health

Golden Health

Goldea Health

Op verzoek van Goldea Health, maar vooral omdat ik persoonlijk volledig achter hun filosofie en fantastische, van Nederlandse bodem afkomstige producten sta , schrijf ik een speciaal blog over deze onderneming en hun producten: natuurlijke en vegan voedingssupplementen.

 

100 % Natuurlijk & Vegan

Voedingssupplementen zijn tegenwoordig erg populair. De kwaliteit van deze supplementen laat helaas nogal eens te wensen over. De meeste goedkope supplementen zijn op synthetische basis. Wat er helaas toe kan leiden dat deze producten schadelijke stoffen kunnen bevatten. Uiteraard is dit niet wenselijk, want ik denk niet dat dat je bedoeling is van het gebruiken van voedingssupplementen. Immers de bedoeling van het slikken van voedingssupplementen is juist om je gezondheid te verbeteren. Wat ook vaak voorkomt, is dat mensen zonder enige kennis van voeding zomaar wat gaan slikken. Baat het niet dan schaadt het niet. Je hebt geen idee wat je aan het doen bent, en zolang je niets merkt zoals buikpijn, diarree, hoofdpijn of misselijkheid dan zal het wel goed zijn.


Als het gaat om het gebruiken van voedingssupplementen weten mensen ook niet waar ze moeten beginnen. De wil is er wel, maar door het grote aanbod zien mensen vaak door de bomen het bos niet meer. Welk merk en type supplement is geschikt voor mijn lichaam, en vooral wat heeft mijn lichaam nu echt nodig?
Dat is nu precies de reden dat Goldea Health inzet op biologische voedingssupplementen. Goldea Health is in 2020 opgericht door Lucinda Camera. Alle producten die Lucinda aanbiedt, zijn volledig natuurlijk, vegan, en ontwikkeld in samenwerking met natuurwetenschappers. Daarbij maakt Goldea Health gebruik van de meest recente wetenschappelijke studies en voegt het geen onnodige en kunstmatige stoffen toe aan haar supplementen.

 

Welke supplementen heb ik nodig?

Dat is een hele goede vraag. Bij Goldea Health kun je namelijk terecht voor gratis en persoonlijk supplementenadvies! Een orthomoleculair adviseur kijkt mee naar jouw situatie en maakt een advies op maat, zodat jouw lichaam de supplementen krijgt die het nodig heeft. Het is van groot belang om de supplementen te slikken waar jouw lichaam behoefte en tekort aan heeft. Als je maar wat gaat uitproberen zonder dit advies loop je namelijk het risico dat je van een bepaalde vitamine of mineraal een overdosis binnenkrijgt. Neem bijvoorbeeld vitamine C. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C bestaat uit twee stuks fruit en een portie groente. Wanneer je deze aanbevolen hoeveelheid via je voeding al binnenkrijgt, en je daar bovenop ook nog vitamine C complex gaat slikken, krijg je dus een overdosis aan vitamine C binnen. Teveel vitamine C is net zo slecht als te weinig. En zo geldt dit voor alle vitaminen, mineralen en vetten. Teveel of te weinig is altijd slecht voor je.

 

Eigen ervaring

Voorafgaand aan het schrijven van deze blog, heb ik uiteraard eerst zelf een aantal voedingssupplementen van Goldea Health uitgeprobeerd, anders zou ik er niet eens over kunnen schrijven.

De supplementen die ik heb uitgetest zijn:

 • Premium vitamin C: voor verbetering van de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Premium vegan Omega 3: algenolie (EPA en DHA 1:3) EPA en DHA dragen bij tot de de normale werking van het hart. DHA draagt tevens bij tot de instandhouding van normaal gezichtsvermogen en hersenfunctie.
 • Ultimate relax complex is een kruidenpreparaat met: L-Tryptofaan, Kamille, Lavendel. Dit ter vermindering van stress.

Zoals gezegd zijn alle supplementen op 100% natuurlijke basis zonder toevoeging van chemische troep.
Alle supplementen zijn geschikt voor veganisten!

 

Wat heb ik gemerkt?

Het effect is na ongeveer twee tot drie maanden merkbaar.

Het effect wat bij mij merkbaar is:

 • Fitter voelen
 • Beter slapen
 • Ontspannen gevoel/geen stress

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met het resultaat. De effecten zijn volledig boven verwachting. Ik had eerst zoiets van: ‘het zal allemaal wel’, maar het effect is zeer duidelijk merkbaar. De gezondheid krijgt er een flinke boost van, en wie weet leef je er wel langer door. Ik blijf de supplementen dan ook gebruiken. Zelf heb ik de indruk dat de genoemde effecten op de langere termijn nog wat sterker merkbaar zullen zijn. Dit is puur een eigen gevoel en interpretatie, maar als dit inderdaad het geval blijkt te zijn, dan zal ik het resultaat hiervan in het blog aanvullen.
Ik heb dan drie supplementen uitgetest, maar het assortiment van Goldea Health bestaat uit veel meer kwalitatief hoge voedingssupplementen, waar jouw lichaam behoefte en/of tekort aan heeft.

Als het je interesse heeft gewekt, dan kun je via het contactformulier op de website van Goldea Health een gratis en persoonlijk advies aanvragen. Klik of druk dan op een advertentieafbeelding (bijvoorbeeld deze onderstaande).


Behoeften

Nadat de orthomoleculair adviseur het advies heeft afgegeven aan welke vitamines, mineralen of vetten jouw lichaam een te kort heeft, komen er bepaalde behoeften naar voren. Dat kan van alles zijn.

Zoals bijvoorbeeld:

 • afslanken
 • blaas
 • energie
 • gewrichten
 • nachtrust
 • ogen
 • spijsvertering
 • stress
 • weerstand
 • beauty

Op basis van deze behoeften, wordt er gekeken waar jouw lichaam een te kort aan heeft, en welke voedingssupplementen jij het beste kan gebruiken. Bij andere merken voedingssupplementen worden ook wel adviezen gegeven, maar bij Goldea Health wordt dit persoonlijke advies uitgegeven door een orthomoleculair adviseur op maat. Afgestemd op jouw lichaam en behoeften. Daar is Goldea Health uniek in.

Sportsupplementen

Goldea Sports heeft niet alleen supplementen om de gezondheid te boosten, maar ook om sportprestaties te ondersteunen. Sport kan behoorlijk wat vragen van het lichaam. Zoals bijvoorbeeld, krachtsporten, duursporten, balsporten, vecht en verdedigingssporten enz.
In samenwerking met oud-judoka Dennis van der Geest heeft Goldea Sports een shake ontwikkeld en gelanceerd om sportprestaties te verbeteren. Deze shake is op basis van kwalitatief hoogwaardige eiwitten met aminozuur. Het betreft een post workout proteïneshake op basis van plantaardige producten in de smaak chocolade-banaan.


Daarnaast heeft Goldea Health ook nog een supplement ontwikkeld voor extra energie. In samenwerking met natuurwetenschappers en therapeuten heeft Goldea Health een voedingssupplement ontwikkeld voor een energy boost. Het voedingssupplement, voorzien van onder andere Guarana helpt om fris en alert te blijven en de vitamines B2, B3, B5, B6 en B12 ondersteunen het energieniveau bij vermoeidheid.

 

Door de brievenbus

Wil je meteen starten met een basis suppletie? Dan is in deze maanden het ‘Winter Pack’ een hele goede optie voor je. Het winterpack bestaat uit: Vitamine C, D3, B12 en omega 3 en geeft je een hele goede basis om de winter door te komen.

 

Waarom Goldea Health?

 • Puur en zuiver, zonder troep
 • Hoog gedoseerd
 • De beste ingrediënten
 • 100% natuurlijk & vegan
 • Gemaakt in Nederland

Bovendien verkrijgbaar in voordelige en handige abonnementen, gewoon door je brievenbus!

 

Maandelijkse abonnementen

Om er zeker van te zijn dat je jouw favoriete supplement altijd op tijd kan innemen, heeft Goldea Health de mogelijkheid tot abonneren. De inhoud van een bepaald supplement is altijd gericht op een maanddosering.
Voorbeeld: als je van een bepaald supplement 30 capsules ontvangt, dan is dit voor een maand. Het kan ook zijn dat voor een bepaald supplement 60 capsules nodig zijn. Dan is het de bedoeling dat je twee maal per dag een capsule inneemt. Door te abonneren op een bepaald supplement krijg je automatisch het volgende pakketje per post thuisgestuurd. Je hebt er dus geen omkijken naar.
Uiteraard zijn bij een abonnement de supplementen goedkoper dan wanneer je de supplementen los zou bestellen.

 

De verpakking

Een belangrijk punt waar niet aan voorbij mag worden gegaan in deze blog is de verpakking.
Om de kwaliteit zo lang mogelijk vast te kunnen houden, heeft Lucinda ervoor gekozen om de supplementen per stuk te verpakken. Dit in plaats van de gebruikelijke pot met pillen. Wanneer een pot wordt geopend, treedt er degradatie op vanwege lucht en zuurstof toevoer. Door de supplementen in een blisterslip per stuk te verpakken, blijft de kwaliteit gewaarborgd. Op die manier komt het supplement pas in aanraking met de buitenlucht wanneer je het product gaat gebruiken.
Door deze verpakkingswijze passen de pakjes ook gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoef je er niet voor naar de supermarkt of drogist, en/of voor thuis te blijven. Daarnaast is deze methode veel praktischer in verband met de maandelijkse levering.

 

De prijs

Als je gewend bent om voor een paar euro een potje met voedingssupplementen te kopen, dan valt de prijs van Goldea Health wat hoger uit. Dat is heel logisch te verklaren, dat heeft natuurlijk te maken met het kwaliteitsverschil. De supplementen uit het potje van een paar euro is meestal op synthetische basis. Zoals eerder aangegeven kan dit betekenen dat in deze synthetische supplementen schadelijke stoffen zijn verwerkt. Dat is dan ook de reden dat Lucinda van Goldea Health ervoor gekozen heeft om uitsluitend natuurlijke bestanddelen te gebruiken voor haar supplementen. De supplementen van Goldea Health zijn dus 100% biologisch en vegan. Vandaar dus het prijsverschil.
Daarnaast zijn er ook andere natuurlijke voedingssupplementenleveranciers die op vrijwel hetzelfde prijsniveau zitten.

 

Tot slot

Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen om deze speciale blog te lezen. Deze blog staat volledig in het teken van Goldea Health. Op verzoek heb ik deze blog voor hen geschreven. Een top product verdient meer bekendheid, vandaar dat ik mijn steentje er graag aan heb willen bijdragen.
Mocht je interesse hebben om net als ik de producten van Goldea Health te willen uitproberen, klik of druk dan op één van de advertenties in deze blog, en je komt heel gemakkelijk op de website van Goldea Health. Op de website tref je nog veel meer uitgebreide informatie aan.
Ik wens je een goede gezondheid toe…

 

Let op: voedingssupplementen zijn geen vervanging voor hoogwaardige voeding. Raadpleeg altijd uw arts.

 

 

Tekst: René E. Jansen
coach, therapeut, psycholoog
MindCure Coaching & Therapie

 

Copyright: MindCure C & T & Goldea Health

 

 

 

 

Meer blog berichten

Hoe word ik verdraagzamer?

Hoe word ik verdraagzamer?

Door je deze vraag te stellen ben je al zover dat je je bewust bent van je onverdraagzaamheid. Je bent dus niet tevreden over de manier hoe je je...

Lees meer