MindCure Coaching & Therapie

Contact

Wilt u ook graag van uw stress en/of psychische klachten af en wilt u graag een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Of misschien heeft u naar aanleiding van de informatie eerst nog vragen. Dan kunt u gebruik maken van het onderstaand contactformulier. Rechtstreeks bellen wordt afgeraden! Neemt u dus a.u.b. contact op via het contactformulier of  WhatsApp. Wij proberen binnen 48 uur contact met u op te nemen. 

Contactformulier

Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens om.

Gratis thuis -en wandelservice

 

T: +31 (0) 6 – 45209477
M: info@mindcure.nl

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
8.30 uur – 20.00 uur 

Vrijdag
8:30 uur – 12.00 uur

Zaterdag
10.00 uur – 12.00 uur

Omdat het voor mij van groot belang is dat ik weet of de cliënt zich na het coaching of therapeutisch traject geholpen voelt, evalueren we samen hoe het u als cliënt is vergaan. Hoe u de gesprekken en begeleiding, maar ook hoe u mij als persoon heeft ervaren. Dit is enerzijds belangrijk omdat ik graag wil dat mijn cliënten de best mogelijke begeleiding hebben gekregen, maar anderzijds is het een zelfevaluatie om me als therapeut scherp te houden. Op die manier kan ik eventuele verbeterpunten ontdekken, om zodoende de kwaliteit op een hoog niveau te kunnen houden.

Sommige ex-cliënten vonden het leuk om een review te schrijven. Deze staan hieronder weergegeven.

Reviews

‘Op aanraden van mijn vriendin, die ook een therapiesessie heeft gehad bij MindCure, heb ik uiteindelijk ook maar eens een afspraak gemaakt bij deze praktijk. Het intakegesprek verliep bijzonder gemoedelijk. 
De vervolggesprekken vonden bij mij thuis plaats. Dat vond ik zelf wat prettiger. René heeft me zeer goed geholpen om inzichten, maar later ook doelstellingen te verwezenlijken. Hij heeft me gecoacht om te bereiken wat ik wilde bereiken.

De tarieven zijn vergeleken andere praktijken zeer vriendelijk geprijsd. Toen de sessies klaar waren en wij beiden vonden dat ik mijn leven weer alleen kon hervatten, vond ik het best moeilijk om afscheid te nemen. Omdat ik er nu weer alleen voor stond. 
Maar mocht het weer nodig zijn, dan ga ik zeker weer terug…’

Maartje

 

‘Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren. De gesprekken zijn fijn, er wordt naar me geluisterd. De handvatten die worden aangeboden, daar kan ik nu en in de toekomst wat mee.’  

Ikelien

‘Ik ben heel goed geholpen. De gratis mobiele service vond ik ook heel fijn omdat ik geen vervoer heb. Bij andere praktijken moet je veel betalen als ze bij je thuiskomen.’ 

Bianca

‘Beste René, Ik wil je hartelijk danken voor de gesprekken met je. Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik zag dat de gesprekken gratis waren, ik er niet zoveel vertrouwen in had. Gelukkig had ik het bij het verkeerde eind. Door me een spiegel voor te houden en de juiste vragen te stellen heb ik meer inzicht gekregen en zie de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet. Mocht ik ooit nog eens ergens tegenaan lopen in mijn leven dan neem ik zeker weer contact op met je. Ik ga je zeker aanbevelen in mijn omgeving.’

Anoniem

 

 

Ik vind René een hele goede therapeut. Al heel snel werd het duidelijk wat precies mijn echte problemen zijn. Hij heeft me inzichten en handvatten aangereikt, met aanreiken bedoel ik ook echt aanreiken. Dus niet op een dwingende manier. Als eerste kwam ik bij een praktijkondersteuner van de huisarts, en later een psycholoog. Ik moest dit doen en ik moest dat doen. Dat was voor mij geen succes. René heeft me totaal niet gepusht, hij (ver)oordeelt niet, het gaat gewoon vanzelf. Tijdens de gesprekken komen de inzichten vanzelf boven drijven. Counseling is een heel prettige manier van hulpverlening. Bij veel praktijken vind ik het uurtarief veel te hoog. Ik heb 4 sessies nodig gehad en deze waren volledig gratis. Alleen de voorrijkosten moest ik betalen. 

Jacques

Ik heb helaas al vaker hulp nodig gehad voor mijn psychische klachten. Ik ben bij een maatschappelijk werkster, een psycholoog en een psychotherapeut geweest. Op zich is het niet slecht geweest, maar ik miste toch bepaalde handvatten die ik wel met Rene heb kunnen ontdekken. Rene is een luisterend oor, en vandaar uit koppelt hij terug wat hij hoort. Hij koppelt het op een manier terug dat je gelijk denkt van: Zo heb ik het nog niet eerder bekeken. En dit alleen werkt al heel verhelderend. Het is heel apart en moeilijk uit te leggen. Ik heb 8 gesprekken nodig gehad, en deze gesprekken hebben me ontzettend geholpen om mezelf beter te leren kennen, maar ook een bepaalde richting op te kunnen gaan. 

Anoniem
 

Wilt u ook een review schrijven? Stuurt u dan een mailtje, of zet uw review in het contactformulier. Dan zorg ik dat uw commentaar hieronder geplaatst wordt. Vanzelfsprekend kan dit ook anoniem.

Deze (ambulante) psychologische zorg wordt u aangeboden in de volgende gemeenten en plaatsen:

Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Tholen, Roosendaal, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Zundert, Etten-Leur, Breda.

 

Woont u buiten deze regio? Geen probleem! Cliënten in de rest van Nederland kunnen ook terecht bij MindCure Coaching & Therapie, zij het dan uitsluitend via de onlineservice. 

 

Cliënten uit België zijn uiteraard ook welkom! Bent u woonachtig in de grensstreken dan kunt u ook voor persoonlijke begeleiding en/of therapie terecht. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de gratis thuis – en wandelservice!

 

Bergen op Zoom, Halsteren, Lepelstraat, Tholen, Scherpenisse, Sint Maartensdijk, Sint Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland, Woensdrecht, Hoogerheide, Calfven, Huijbergen, Ossendrecht, Steenbergen, De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Roosendaal, Heerle, Wouw, Wouwse Plantage, Nispen, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Schijf, Zegge, (Halderberge), Bosschenhoofd, Hoeven, Oud-Gastel, Oudenbosch, Stampersgat, Moerdijk, Zevenbergen, Klundert, Willemstad, Fijnaart, Heijningen, Standdaarbuiten, Zundert, Rijsbergen, Wernhout, Klein-Zundert, Achtmaal, Etten-Leur, Breda, Bavel, Teteringen, Prinsenbeek, Ulvenhout, Gilze, Rijen, Dongen, Oosterhout.

België:  Essen, Hoogstraten, Brecht en Wuustwezel

De psychische klachten en/of psychische gevoelens van psychosociale aard, en waarvoor u bij de praktijk MindCure Coaching & Therapie terecht kunt zijn :

Hoe kom ik uit mijn burn-out?, ik word gepest, rouwverwerking, stress en/of slaapproblemen, angst, onrust, piekeren, ik voel me alleen, ik voel me eenzaam, ik voel me niet gelukkig in mijn relatie, ik heb geen zelfvertrouwen, ik voel me gekwetst, ik zit niet lekker in mijn vel, ik voel me opgejaagd, ik heb er geen zin meer in, ik voel me depressief, ik voel me zielig, ik ben ongelukkig, ik voel me somber, ik heb nergens zin meer in,  ik moet veel huilen, hele dag in bed willen liggen, ik slaap slecht, ik heb geen eetlust, ik ben veel aan het piekeren, ik kan mijn gedachten niet stop zetten, ik kan geen beslissingen nemen. Hoe kom ik van mijn stressklachten af? Hoe kom ik van mijn depressie af? Hoe kan ik gelukkig worden? Hoe kom ik van mijn angststoornis af? Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

coach, psycholoog

 

Naast dat ik psychologieartikelen schrijf voor mijn eigen website, schrijf ik tevens als gastschrijver voor andere gezondheidssites zoals:

www.goedetengezondleven.nl,  Dit betreft een website voor mensen die graag beter en gezonder willen eten en leven.

Voor bloedonderzoek zonder verwijzing van de huisarts kunt u terecht bij:  www.labplusarts.nl  en  www.bloedwaardentest.nl

MindCure C & T is niet verantwoordelijk voor de werkwijze of correctheid van dit onderzoek.