Intake

 

GRATIS

Individuele counselling en/of coaching

 

€ 64,50

per sessie

 

Bedrijfscounselling

 

€ 89,50

per uur

excl. btw

 

 

Relatiecounselling 

 

€ 79,50

per sessie

 

GRATIS Ambulante Counselling & Coachingservice

 

* Voor bedrijfscounselling gelden er bespreekbare mogelijkheden.  

* Om u op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met deze prettige en verfijnde vorm van psychologische gesprekstherapie, biedt MindCure Counselling & Coaching u GRATIS ambulante Counselling & Coachingservice aan. De counsellor komt dus desgewenst bij u thuis! Voor mensen die slecht ter been zijn, of om een andere reden niet/ beperkt mobiel zijn, kan dit ideaal zijn.  

*Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de telefonische counselling en/of coachingondersteuning. Het is niet de meest ideale vorm van begeleiding. Maar het kan u natuurlijk een wat veiliger en anoniemer gevoel geven. De kosten hiervan zijn € 29,50 per half uur. 

* Veel mensen vinden het fijn om met hun counsellor een wandeling door de natuur te maken. Ook bij mij is dit mogelijk. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Uiteraard is deze mogelijkheid wel afhankelijk van het weer. 

 

 

 

 

 

Alternatieve Vergoedingen

Deze praktijk werkt niet met vergoedingen van de zorgverzekeraars.  De zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering, (u dient dus aanvullend verzekerd te zijn voor alternatieve geneeswijzen) slechts een gedeelte. In de meeste gevallen blijft er voor u nog een resterend bedrag over. De grote verzekeraars ( Menzis, CZ, Achmea, VGZ) vergoeden namelijk € 40,- tot € 45,- per dag of consult. Door  niet met de zorgverzekeraars te werken, kan ik A. de prijzen laag houden, en B. is uw privacy beter gewaarborgd. U kunt volkomen anoniem een traject met mij ingaan. 

De resterende kosten kunnen echter wel bij uw belastingaangifte meegenomen worden. Ziektekosten die niet vergoedt worden door de zorgverzekeraars zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie verwijs ik u naar de belastingdienst, of kijk op belastingdienst.nl.

Ook kunt u informeren bij uw gemeente of u mogelijk in aanmerking komt voor vergoeding via de wet AWBZ  (Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten). Heeft u problemen met het aanvragen voor vergoedingen bij de belastingdienst of de gemeente? Geeft u het gewoon aan. Ik help u graag!

Mocht het zo zijn dat u niet in aanmerking komt voor bovenstaande mogelijkheden, dan kunt u wellicht bij uw werkgever informeren of deze voor (gedeeltelijke) vergoeding zorg wil dragen. Uw werkgever is er immers bij gebaat dat u gezond en helder uw werk kunt uitvoeren.

Mocht het zo zijn dat u echt geen financiële middelen heeft, dan help ik u natuurlijk ook graag! U kunt dan in aanmerking komen voor korting, en in uitzonderlijke gevallen zelfs voor volledig GRATIS hulp!  Uiteraard dient u dan wel aan te kunnen tonen dat er werkelijk weinig (of geen) financiële middelen voor handen zijn. Iedereen heeft immers recht op counsellinghulp!